• Welcome to Cheiron Songwriters and Max Martin fan-forum and music discussion board www.swedishsongs.de - All about Swedish songwriters and music.

News:

Welcome to the Cheiron Songwriters Forums |
powered by www.maxmartinfansite.com

Here is the place to talk about all the members and friends of the legendary Cheiron Studios: Max Martin, Denniz PoP,  Rami Yacoub, Jörgen Elofsson, Andreas Carlsson, Per Magnusson, David Kreuger, Kristian Lundin, Herbie Crichlow, Alexandra Talomaa, Alexander Kronlund, John Amatiello, Jake Schulze and all the new and old songs by the Cheiron crew and friends (Dr Luke, Shellback, Savan Kotecha...) and (your) great pop music in general.

Main Menu

Для, хто щодня обожнює експериментами на кухні, однак ненавидить безлад на кулінарії!

Started by Barbaramob, March 01, 2026, 09:56:57 PM

Previous topic - Next topic

Barbaramob

Мені хочеться поділитися історією, яка трапилася з мною минулого робочого тижня – уявіть собі!. Моя мала захотіла, щоб я зробила щось унікальне з нагоди день народження. Ваша героїня, навіть не задумуючись, розпочала гортати ідею на просторах Google і – уявіть!. Втратила цілих нервущих 1.5 години, блукаючи із сайту до другий сайт! Перші варіанти виявилися надто заплутані, декілька - із екзотичними інгредієнтами, решта - із купою реклами. Але як грім серед ясного неба як же я вспомнила щодо цей дивовижний каталог і менш ніж за 5 хвилин, і це факт! відкрила - той самий вибір! Ця знахідка був настільки зрозумілим, що навіть навіть юна 12-літня донька змогла мені підказати. В результаті ми разом зробили чарівний торт, і він був визнаний справжнім хітом дня народження. Тепер всі мої знайомі не дають мені проходу з питаннями: "В якому місці я вишукала такий ідеальний рецепт?"
Блог