• Welcome to Cheiron Songwriters and Max Martin fan-forum and music discussion board www.swedishsongs.de - All about Swedish songwriters and music.

News:

Welcome to the Cheiron Songwriters Forums |
powered by www.maxmartinfansite.com

Here is the place to talk about all the members and friends of the legendary Cheiron Studios: Max Martin, Denniz PoP,  Rami Yacoub, Jörgen Elofsson, Andreas Carlsson, Per Magnusson, David Kreuger, Kristian Lundin, Herbie Crichlow, Alexandra Talomaa, Alexander Kronlund, John Amatiello, Jake Schulze and all the new and old songs by the Cheiron crew and friends (Dr Luke, Shellback, Savan Kotecha...) and (your) great pop music in general.

Main Menu

Моя історія дружби з мультиваркою

Started by Viviancig, March 11, 2026, 11:20:03 AM

Previous topic - Next topic

Viviancig

Як я подружилася з мультиваркою

Раніше мої стосунки з кухнею не складалися. Я часто псувала продукти або зварити макарони в кашу. Тому, коли на день народження мені подарували мультиварку, я подивилася на це скептично.

Перші два тижні я обходила її стороною. Вона стояла на стільниці, поблискуючи чорним пластиком, наче щось із космічного фільму. Але їсти хотілося завжди, і я таки наважилася її увімкнути.

На на цьому сайті знайшла найпростіший рецепт "Ліниві голубці". Назва мене розсмішила. Я просто покидала в чашу фарш, капусту, рис і залила це томатним соком. Натиснула кнопку "Гасіння" — і стала чекати.

За годину квартирою поплив такий запах, що чоловік визирнув із кімнати в подиві: "Ти що, справді готуєш?".

Коли я підняла кришку, то була вражена. Це була нормальна готова вечеря! Пахуча, гаряча і дуже апетитна! Ми поласували нею за лічені хвилини.

Тепер ми з мультиваркою - єдине ціле. Вона рятує мене щоразу: нічого не пригорає, не википає і можна не боятись опіків. Я навчилася розуміти її мову — мову таймерів і режимів. І хоч друзі кепкують, що я не готую, а "натискаю кнопки", я знаю: справжня магія починається саме тоді, коли ти перестаєш боятися спробувати.