• Welcome to Cheiron Songwriters and Max Martin fan-forum and music discussion board www.swedishsongs.de - All about Swedish songwriters and music.

News:

Welcome to the Cheiron Songwriters Forums |
powered by www.maxmartinfansite.com

Here is the place to talk about all the members and friends of the legendary Cheiron Studios: Max Martin, Denniz PoP,  Rami Yacoub, Jörgen Elofsson, Andreas Carlsson, Per Magnusson, David Kreuger, Kristian Lundin, Herbie Crichlow, Alexandra Talomaa, Alexander Kronlund, John Amatiello, Jake Schulze and all the new and old songs by the Cheiron crew and friends (Dr Luke, Shellback, Savan Kotecha...) and (your) great pop music in general.

Main Menu

Більше ніж кулінарія: що я знайшов на сайті про їжу

Started by KevinNuast, Today at 09:50:08 AM

Previous topic - Next topic

KevinNuast

Нещодавно я натрапив сайт із рецептами. Він називається 500 рецептів і знаходиться на https://500receptiv.kr.ua/. Чесно кажучи, я був трохи збентежений, бо думав, що це звичайну добірку страв.

Однак ресурс виявився набагато ширшим за тематикою. Крім численних кулінарних ідей — від простої тушкованої капусти до екзотичних рецептів, наприклад Цукіні парміджана чи Фатта макдус, — тут можна знайти чимало цікавих матеріалів на суміжні питання. Скажімо, опубліковано матеріали про контент для проммайданчиків, критерії підбору стаканчиків, боротьбу з городніми шкідниками і навіть про справжній китайський чай.

Мене ж найбільше зацікавив сторінки зі стравами. Мені припала до душі думка приготувати перець, фарширований із булгуром — там дохідливо розповідають, чому краще запікати, а не тушкувати. Також взяв на замітку приготування свинини з овочами та ягодами. Підсумовуючи, ресурс показав себе універсальним помічником не лише для кухні, а й для дому та бізнесу.