• Welcome to Cheiron Songwriters and Max Martin fan-forum and music discussion board www.swedishsongs.de - All about Swedish songwriters and music.

News:

Welcome to the Cheiron Songwriters Forums |
powered by www.maxmartinfansite.com

Here is the place to talk about all the members and friends of the legendary Cheiron Studios: Max Martin, Denniz PoP,  Rami Yacoub, Jörgen Elofsson, Andreas Carlsson, Per Magnusson, David Kreuger, Kristian Lundin, Herbie Crichlow, Alexandra Talomaa, Alexander Kronlund, John Amatiello, Jake Schulze and all the new and old songs by the Cheiron crew and friends (Dr Luke, Shellback, Savan Kotecha...) and (your) great pop music in general.

Main Menu

Для гурманів, хто щодня намагається експериментами на кухні, й злиться через неохайність у пр

Started by Jaynefef, March 23, 2026, 07:37:15 PM

Previous topic - Next topic

Jaynefef

Вибачте, але я мушу розказати смішною ситуацією, яка сталася у мене минулого тижня, і це було.... Дочка захотіла, аби ваша покірна слуга приготувала щось особливе на великої події. Ваша героїня, звичайно, розпочала шукати врятувальну знахідку на просторах мережі і – уявіть!. Провела цілих нервущих півтори години марних пошуків, блукаючи із блогу до черговий кулінарний портал! Одні рецепти виявилися занадто для професіоналів, інші варіанти - з дорогими компонентами, треті - із надмірною кількістю банерів. А як грім серед ясного неба як же я пригадала щодо сей чудовий ресурс і просто за п'ять хвилинок вишукала - мрійливий вибір! Ця знахідка був настільки детальним, що в результаті навіть моя 12-річна донька здолала молодій стати справжнім підручним. Наприкінці наш тандем приготували дивовижний солодкий шедевр, що був визнаний головним хітом вечора. Зараз навіть ті, хто раніше сумнівався мої друзі обсіли мене з розпитуваннями: "Де ти знайшла цей диво такий неймовірно класний варіант?"
Сайт