• Welcome to Cheiron Songwriters and Max Martin fan-forum and music discussion board www.swedishsongs.de - All about Swedish songwriters and music.

News:

Welcome to the Cheiron Songwriters Forums |
powered by www.maxmartinfansite.com

Here is the place to talk about all the members and friends of the legendary Cheiron Studios: Max Martin, Denniz PoP,  Rami Yacoub, Jörgen Elofsson, Andreas Carlsson, Per Magnusson, David Kreuger, Kristian Lundin, Herbie Crichlow, Alexandra Talomaa, Alexander Kronlund, John Amatiello, Jake Schulze and all the new and old songs by the Cheiron crew and friends (Dr Luke, Shellback, Savan Kotecha...) and (your) great pop music in general.

Main Menu

Люди, хто тямить на постільній білизні?? Попався на очі класний ресурс

Started by Bilizambiz, April 08, 2026, 11:22:40 AM

Previous topic - Next topic

Bilizambiz

Народ, привіт! Хочу показати знахідкою, може комусь буде корисно. Останнім часом помітив, що сон не йде, кручусь до ранку, а вранці почуваюся, наче й не спав. Списував на роботу, на погоду, а дружина сказала: "Треба змінимо постільну білизну на людську, а не цей синтетичний жах з розпродажу". І отут я заліз в інтернет.

Якщо чесно, вважав, що підбір постільного комплекту - це просто "подобається колір чи ні". Аж ні, то цілий всесвіт. Там тобі і бязь, ранфорс, сатин... Я в цих словах не розбирався, поки не натрапив на сайт postilnabilyzna.com.

Хлопці, оце джерело корисної інфи! Реально завис майже годину. У них все як в енциклопедії: чітко розписані усі матеріали, від бюджетної бязі до преміум сатину та льону. Навіть є порівняння з порівнянням щільності тканини та того, скільки там циклів прання витримує той чи інший комплект. Дуже допомогло мені зрозуміти, чому один набір коштує 800 грн, а інший — 2500.

Що я для себе відкрив особисто виніс:
- Виявляється, насправді, українські та євро розміри сітки трохи різняться, і перш ніж купувати треба бігати з сантиметром міряти свою ковдру, а не просто вірити напису «двоспальний».
- Ніколи б не подумав, що фланель в спеку — це жах, а якісний сатин насправді дає прохолоду, бо в неї структура специфічна.
- Там написано, як доглядати, щоб малюнок не полиняв через місяць. Актуально для всіх, у кого пралка паше цілодобово.

У підсумку вирішили придбати на пробу сатиновий комплект від вітчизняного бренду (підтримали так би мовити українське). Наразі політ нормальний — сплю як немовля, тканина дуже приємна до тіла, не збивається й не електризується.

Коротше, якщо ви, як і автор, до цього моменту вважали, що підодіяльник — це не та річ, в яку варто вникати, дуже рекомендую почитати огляд на цьому ресурсі. Це дійсно економить нерви на підбір та рятує від покупки неякісної речі. Всім міцного сну!