• Welcome to Cheiron Songwriters and Max Martin fan-forum and music discussion board www.swedishsongs.de - All about Swedish songwriters and music.

News:

Welcome to the Cheiron Songwriters Forums |
powered by www.maxmartinfansite.com

Here is the place to talk about all the members and friends of the legendary Cheiron Studios: Max Martin, Denniz PoP,  Rami Yacoub, Jörgen Elofsson, Andreas Carlsson, Per Magnusson, David Kreuger, Kristian Lundin, Herbie Crichlow, Alexandra Talomaa, Alexander Kronlund, John Amatiello, Jake Schulze and all the new and old songs by the Cheiron crew and friends (Dr Luke, Shellback, Savan Kotecha...) and (your) great pop music in general.

Main Menu

Як я навчилася готувати яловичий бульйон

Started by Jennamob, March 14, 2026, 08:23:57 AM

Previous topic - Next topic

Jennamob

Колись я думала, що приготувати справжній бульйон то справжнє мистецтво. Мої спроби зазвичай призводили до щось непевне з невиразним смаком, а яловичина було сухим і твердим. Саме через це я купувала швидкими розчинними супами, хоча дуже хотіла про ту саму ароматну, золотаву та прозору страву, яку пропонують у рестораціях.

Все змінилося, коли я знайшла в мережі сайт masterdoma.vinnytsia.ua. Сайт просто кишів кулінарними ідеями! Гортаючи різноманітні рецепти, я побачила той найголовніший — «Яловичий бульйон з овочевими галушками». Варто зазначити, що я зосередилася виключно на бульйоні, технологія приготування став для мене кулінарною істиною.

Ось як усе відбувалося:

1.  Керуючись інструкцією з [я обрбрала яловичину на кістці — мені порадили взяти голяшку. Залила її холодною водою, так, щоб рідина повністю покривала шматок.
2.  Нагрівала вміст на сильному вогні. На цьому етапі критично важливо — прибрати утворений накип, що піднявся. Раніше я цього не робила, і бульйон виходив каламутним.
3.  Зменшила вогонь до мінімуму, щоб вода ледь-ледь тремтіла. Вкинула головку цибулі, корінь моркви, лаврушку, чорний перець горошком і дрібок солі. Томила страву протягом трьох годин, не знімаючи кришки.
4. Процідила готовий бульйон. Переді мною постав неймовірно прозорим, з приємним золотавим кольором і неймовірним духом, що вся квартира наповнилася затишком.

Тепер я часто повертаюся до цього рецепту. Це ідеальна основа для крем-супів та заправок, чи просто частуванням самі по собі, яку я подаю із зеленню та домашніми грінками. І щоразу, коли кушту свого кулінарного шедевру, я згадую портал, який відкрив для мене секрети справжнього кухарського мистецтва.