• Welcome to Cheiron Songwriters and Max Martin fan-forum and music discussion board www.swedishsongs.de - All about Swedish songwriters and music.

News:

Welcome to the Cheiron Songwriters Forums |
powered by www.maxmartinfansite.com

Here is the place to talk about all the members and friends of the legendary Cheiron Studios: Max Martin, Denniz PoP,  Rami Yacoub, Jörgen Elofsson, Andreas Carlsson, Per Magnusson, David Kreuger, Kristian Lundin, Herbie Crichlow, Alexandra Talomaa, Alexander Kronlund, John Amatiello, Jake Schulze and all the new and old songs by the Cheiron crew and friends (Dr Luke, Shellback, Savan Kotecha...) and (your) great pop music in general.

Main Menu

Звідки дізнався пояснення до всього не виходячи з одного порталу.

Started by Renewzef, Today at 10:34:08 AM

Previous topic - Next topic

Renewzef

Нещодавно я випадково натрапив сайт, який я сприйняв за звичайним інформаційним порталом. Це сайт Retro і працює на https://retro.ua/.

Зайшовши на головну, мені відкрився цікавий мікс матеріалів: публікації про місячні фази, правила пунктуації в українській мові, інструкції з використання тестів, дати державних свят і також інформацію про знижки на кшталт "Чорної п'ятниці". Отакий собі вінегрет із корисного!

Це привернуло мою увагу, і вирішив погортати сайт. З'ясувалося, що на сайті є багато корисних матеріалів на побутові та освітні сюжети: як-от медичні рекомендації до описів звичаїв та граматики. Попри назву "Retro", публікації — це сучасна довідкова інформація, котрі стануть у нагоді щодня.

Найбільше мені запам'яталася стаття про те, коли ставити двокрапку — чітко описано тонкощі, де легко заплутатися після школи. Також взяв до уваги матеріал про дати Поливного понеділка у 2026 році. У результаті, портал став оригінальним міксом календаря, енциклопедії та довідника, звідки реально дізнатися на багато різноманітних питань.